Wat kan een personal trainer voor u betekenen?

Een personal trainer werkt samen met u aan uw gezondheid. Het kan gaan om specifieke klachten, gezondheidsproblemen of als u gewoon die deskundige stok achter de deur zoekt. Samen met uw personal trainer maken we vanuit de besproken doelstellingen een realistisch plan om dit te bereiken. We gaan op zoek naar een manier van bewegen die u leuk vindt en die bij u en uw drukke bestaan past.

Het begeleiden naar uw persoonlijke sportprestaties doen we door middel van:

Resultaat behouden

We kijken niet alleen hoe we resultaat bereiken, maar vooral ook hoe u (zelfstandig) het resultaat kunt behouden. Bij ons vindt u een breed aanbod aan sporten. Ons doel is het vinden van de sport, of andere sportclub of -vereniging waar u blij van wordt.

Verantwoorde voeding

Vaak wordt het belang van voeding onderschat. Om resultaten te boeken heeft u energie nodig. Die haalt u voornamelijk uit gezonde en verantwoorde maaltijden en tussendoortjes. We werken niet met diëten, maar leren u ervoor te zorgen, dat u de juiste voedingstoffen binnen krijgt om optimaal te functioneren. Een voedingspatroon dat past bij uw gezonde leefstijl. 

Samenwerking

Ons team bestaat uit verschillende professionals met ieder zijn eigen specialisme. Van personal trainers, tot leefstijlcoaches en voedingsdeskundigen. En niet te vergeten ons uitgebreide netwerk van overige specialisten zoals fysiotherapeuten. Want samen bereiken we meer.

Bij Van Schaik Personal Training bent u welkom als u echt voor resultaat wilt gaan.

Intake 

We starten met een gratis en vrijblijvende intake
We bespreken hier een aantal zaken. Onder andere vragen we u: waarvoor komt u, hoe is uw gezondheid? Wat verwacht u van ons?  En wat verwachten wij van u?

Aanmelden gratis intake

Welke weg leidt naar het beste resultaat voor u?

Van Schaik Personal Training streeft ernaar u een ruime keuze te bieden uit een breed en kwalitatief goed aanbod. Daarom selecteren we onze trainers mede op hun specialisaties. We zoeken voor u de trainer die bij u past en die de specifieke deskundigheid heeft om uw doelstellingen te helpen realiseren.

We stellen samen met u een leuk en gevarieerd programma samen

Daarbij zorgen we voor voldoende afwisseling per week, en zelfs binnen één les. We gaan op zoek naar die vormen van beweging die bij u passen. Daarnaast creëren we een leefstijl die u in principe een leven lang vol kunt houden.

Kosten

Omdat we maatwerk bieden, is het helaas niet mogelijk om hier de kosten te vermelden. Ieder traject is anders, geen twee mensen en situaties zijn gelijk. Daarom kijken we eerst naar uw wensen en doelstellingen en naar de manier, waarop we die het beste kunnen realiseren. Aan het eind van het intakegesprek weet u precies, waar u aan toe bent. Aanpak, trainer, verwachte duur en kosten.

Meer weten over de Personal trainer?

Heeft u een vraag of opmerking of wilt u meer weten over onze aanpak? Stuur ons vrijblijvend een e-mail op info@vspt.nl of laat uw gegevens hier achter, op onze website.


Ga naar contact

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan Albert

U kunt mij bereiken via het onderstaande formulier of bel mij op 06 - 38 31 95 92.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht / vraag

loading

Creëer met onze personal training en unieke coaching blijvend resultaat