Wat is personal training?

Met personal training werkt u samen met één vaste, persoonlijke trainer aan een gezonde leefstijl. Hij of zij is uw eigen inspirator. Daarnaast kunt u ook te maken krijgen met twee andere, vaste gezichten. Zoals een voedingsdeskundige die u adviseert over uw voeding en een personal coach. Uw coach helpt u te komen tot een gezonde conditie, een sterk lichaam dat in balans is en een levensstijl die u zich gemakkelijk eigen kunt maken.

Daarom personal training bij van Schaik

  • Bij ons komt u alleen voor blijvend resultaat;
  • Wij geloven in de drie-eenheid: sporten, voeding en coaching;
  • Eigen trainings- en fitnesszaal, mountainbikes en meer;
  • Ons team van personal trainers, voedingsdeskundigen en leefstijlcoaches staat voor u klaar;
  • Samen werken aan een gezonde leefstijl die bij u past.

Uitgebalanceerde leefstijl

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met uw trainer bepaalt u concrete doelen voor een gezonde, actieve leefstijl. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning.

Samen gaan we daarnaar op zoek. Ook kijken we naar wat belangrijk is bij gedragsverandering en waarmee u rekening moet houden voor een blijvend resultaat. Zie het als een soort opleiding. Een wijze les waarin u een uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die u een leven lang zelfstandig vol kunt houden.

Afvallen en andere doelen

Afvallen is één van de meest voorkomende doelen bij personal training. Maar het kan ook zijn dat u specifiekere doelen heeft dan afslanken. Zo kunt u bijvoorbeeld willen toewerken naar een (halve) marathon, of gericht trainen voor uw favoriete sport. Of u hebt gezondheidsproblemen die speciale aandacht en kennis vereisen bij sport en bewegen. Onze professionele personal trainers hebben deze kennis in huis.

Hoe bereikt u resultaten door personal training?

Hoe bereikt u uw doelen? In elk geval niet met eindeloze, suffe fitnessoefeningen in een bedompte ruimte. Wel door een aantrekkelijk, wekelijks variërend programma waarin alle mogelijke sporten aan bod komen. Binnen, maar zeker ook buiten! Actief in het bos, op het water, in het park. In onze eigen ruimte. We maken ook gebruik van faciliteiten van verenigingen en clubs.

Ondertussen ontdekt u wat u leuk vindt en wat bij u en uw doelen past. Squashen, mountainbiken of tennis? Misschien ontdekt u de lol van boksen. Of u krijgt plezier in suppen, een watersport. Verzin het maar. Genoeg mogelijkheden om resultaten te behalen en te behouden!

Contact met Van Schaik Personal Training

Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u interesse in een gratis intake? Stuur ons vrijblijvend een e-mail op info@vspt.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan Albert

U kunt mij bereiken via het onderstaande formulier of bel mij op 06 - 38 31 95 92.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht / vraag

loading

Creëer met onze personal training en unieke coaching blijvend resultaat