Leefstijlcoaching: Blijvend resultaat

Leefstijlcoaching is hot. Maar geen tijdelijke trend. Want meer dan ooit tevoren leiden we een zittend, druk en stressvol leven. We zijn moe, klagen over gebrek aan rust en stoppen ons vol met voedsel dat vult, maar niet voedt. Dat kan anders. Echt.

Creëer een gezonde leefstijl

Bij Van Schaik gaat u voor blijvend resultaat. Samen met uw persoonlijke leefstijlcoach creëert u een gezonde leefstijl die bij u past. U leert nieuw, en gezond(er) gedrag aan dat u zelfstandig vol kunt houden, waarmee u de kans op allerlei aandoeningen aanzienlijk verlaagt. Een complete en verantwoorde aanpak, bestaande uit drie werkzame bestanddelen: Kennis, keuzes en coaching.

Kennis is de basis

Hoe creëert u een goede balans in voeding, beweging, inspanning en ontspanning of rust? Wat zijn uw doelen en wat hebt u nodig om in balans te komen en te blijven? Hoe houdt u dat nieuwe gedrag straks zelfstandig vol?

Keuzes in overvloed

Samen met uw persoonlijke leefstijlcoach werkt u naar een concreet einddoel. Maar hoe u uw doelen wilt behalen, dat is aan u. Want wie zelf beslist en kiest, onderneemt actie en houdt vol. Dus adviseren we hooguit en bieden vooral veel en gevarieerde, aantrekkelijke keuzes in sport en beweging. Ons model helpt u zoeken naar een levensstijl vol gezonde, lekkere voeding en leuke sporten, die het beste bij u passen.

Ook zien wij door onze ervaring hoe wij u kunnen helpen bij de dingen waar u tegen aan loopt. Merkt u bijvoorbeeld dat u geen energie heeft om uw leefstijl te veranderen? Dan helpen wij u naar een hoger energie-level om uw doelen tóch te behalen. Heeft u moeite met gezonde voeding? Dan stemmen wij dit af met uw persoonlijke voedingscoach.

Actief en motiverend coachen

Coaching is de inspirerende factor. Cruciaal voor blijvend succes. We kijken naar uw conditie en kiezen voor een passende manier van actief coachen. Bijvoorbeeld mountainbiken met aanvullend het coachingsgesprek aan een picknicktafel. Of squashen met daarna coaching in het restaurant van een sportclub.

Vragen of aanmelden?

Hebt u vragen of wilt u zich meteen aanmelden voor de leefstijlcoaching? Neem contact op met Van Schaik Personal Training

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan Albert

U kunt mij bereiken via het onderstaande formulier of bel mij op 06 - 38 31 95 92.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht / vraag

loading

Creëer met onze personal training en unieke coaching blijvend resultaat