Referenties

Mentale en fysieke transformatie

"Sinds 2012 ben ik bezig met afvallen. Na twee jaar met ups-and-downs was ik inmiddels 20kg afgevallen. Sprake van mijn streefgewicht behaald was er niet en ik moest meer zeilen bij zetten om mijn gewicht naar beneden te krijgen. Dat betekende ook sporten, terwijl ik een gruwelijke hekel aan sport had. Enfin, in 2014 de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt met Albert. De eerste paar maanden werd alles omgegooid; beter eten, meer sporten en langzaam maar zeker ging het gewicht naar beneden. Ik merkte dat ik meer conditie kreeg, sterker werd en minder stond te hijgen wanneer ik bovenaan de trap stond. So far so good. Na een paar maanden trainen komt Albert met het idee om eens mee te doen aan een evenement; Strong Viking. Ik kende het niet en Albert schoof een iPad met de trailer ervan onder mijn neus. Met een nog veel te hoog gewicht, een conditie waar je niet jaloers op wordt dacht ik dat Albert een grapje maakte. Maar nee, Albert was bloedserieus. Ik houd wel van een uitdaging, en ging ook deze niet uit de weg. Met de hete adem van Strong Viking in mijn nek (elke extra kg lichaamsgewicht moest ik meesjouwen gedurende het parcours!) ging ik meer letten op het eten, vaker trainen waardoor het gewicht drastisch naar beneden ging. Strong Viking heb ik overleefd. Sterker, ik vond het fantastisch en ben meer, vaker en zwaarder gaan sporten. Ik was een persoon geworden die eerst sporten háátte en nu 5-6 keer per week aan het sporten was. Dat, én het feit dat ik in totaal 75kg ben afgevallen heeft ervoor gezorgd dat ik zowel fysiek als mentaal een ander persoon ben geworden. En de rol van Albert hierin? De schop onder m’n kont, kennis, toewijding, stok achter de deur en de motivatie om verder te gaan. Grote klasse en aanrader!"
Lees meer

Herstellen en aansterken vanuit een ziekte proces

"Door mijn opmerkzame fysiotherapeut werd ik twee jaar geleden doorverwezen naar mijn huisarts. Ik bleek een agressieve vorm van borstkanker te hebben. Na intensieve behandelingen: chemo, bestralingen, operaties en de nodige medicaties om te voorkomen dat ik weer kanker zou krijgen, ben ik nu gelukkig weer helemaal gezond en sta weer volop in het leven. Diezelfde fysiotherapeut linkte mij aan het einde van mijn ziekteproces aan Albert en Ilona. Mijn spierkracht en mentale gesteldheid hadden gedurende mijn behandelingen behoorlijk ingeleverd. Ik ben eerst gaan werken aan mijn mentale weerbaarheid. Hiervoor ben ik het programma Herstel en Balans gaan volgen. Dit heeft me absoluut geholpen. Het programma bevatte ook een fysiek gedeelte, alleen merkte ik na dit programma dat ik nog kracht te kort kwam. Personal trainer Albert heeft me een half jaar intensief en met veel overtuiging begeleid met zowel het opbouwen van (spier)kracht als ook het mij bewust laten worden van mijn voedingspatroon. Maar vooral wat me bij is gebleven en me deed groeien was het besef dat je elke dag tijd voor jezelf moet nemen om balans terug te krijgen in je leven. Deze tijd kan bestaan uit iets leuks doen, sporten, naar de sauna…..maakt eigenlijk niet uit, als je er maar blij van wordt en er energie van krijgt. Deze manier van denken, geef ik ook door aan mijn omgeving. Ilona heeft mij gelijktijdig begeleid met bodytec. De duidelijke manier van training geven, de rust en persoonlijke aandacht van Albert en Ilona maakte dat ik wekelijks sterker werd. Dat was ook te zien aan de feitelijke testresultaten. Mijn spieren waren duidelijk toegenomen. Een resultaat waar ik heel blij mee was en nog steeds ben. Ook nu de training is afgerond, heb ik deze manier van leven doorgezet. Ik voel me goed, energiek en kijk met vertrouwen uit naar de toekomst. Dank je wel Albert en Ilona voor jullie bijdrage hierin. Ik beveel jullie van harte aan. Samen met jullie is het vanuit je eigen kracht mogelijk om je leven te verrijken. Alleen ben je sterk, samen kom je verder"
Lees meer
Mandy den Hertog

Klacht: 2 x Hernia operatie L4-L5

"Als ondernemer van 2 slaap speciaal winkels ben ik mij er van bewust dat gezond eten – bewegen maar zeker ook rusten erg belangrijk is om een fit lichaam en dus een goede kwaliteit van leven te hebben. Al sinds mijn 16 jaar heb ik continu rugklachten. Inmiddels ben ik 42 jaar en heb ik 2 hernia operaties achter de rug. Een 3e operatie op hetzelfde niveau zullen ze niet gaan doen dus ik moest het anders doen dan dat ik tot nu toe deed. Ik was al jaren aan het sporten op een sportschool daar werd wel aangegeven dat de balans in mijn lichaam niet perfect was maar het lukte me niet zelf in balans te krijgen. Na de laatste operatie begin 2014 bleef ik klachten houden. Voor een beter herstel ben ik in contact gekomen met Albert van Schaik. Met zijn enthousiaste manier van coachen en leuke manier van afwisselende oefeningen ben ik gaan trainen. Binnen 2 maanden werden mijn klachten een stuk minder en na 6 maanden was ik geheel klachten vrij. Ik heb mij niet meer zo fit en sterk gevoeld sinds mijn klachten op mijn 16e. Ik dacht op een gegeven moment dat ik het wel zelf kon en bouwde de trainingen af. Direct merkte ik aan mijn lichaam dat er weer wat lichte klachten ontstonden. Voor mij geld dat de stok achter de deur en de afwisselende programma’s mij de juiste impuls geeft om te blijven trainen en fit te blijven."
Lees meer
Peter Verrij

Kracht training d.m.v. Bodytec training

In een tijdschrift las ik over Bodytec training, een Bodytec training van 20 minuten zou gelijk staan aan 3 uur krachttraining. Ik deed altijd al veel cardiotraining, maar wilde toch ook eens krachttraining gaan doen. Ik ben alleen niet het type om 2 uur in de sportschool te staan. Dus werd ik wel nieuwsgierig naar deze bodytec training. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam al snel terecht bij Van Schaik Personal Training. Ik besloot een proefles te gaan doen. Eerlijk gezegd was ik nog wel sceptisch. Hoe kan nou 20 minuten training gelijk staan aan 3 uur krachttraining. Ik vond de les gelijk ontzettend leuk en was enorm enthousiast. Het is kort en hevig en je doet in 20 minuten tijd heel veel verschillende oefeningen. Als de “elektriciteit’’ aangaat tijdens de oefeningen spannen al je spieren tegelijkertijd samen. Na deze proefles ben ik vervolgens 1x per week deze training aan het doen. Ik heb na iedere training een voldaan en moe gevoel. Naast de Bodytec training heeft Ilona me ook begeleid met gezonder, bewuster en meer uitgebalanceerd eten. Waarbij ik dacht dat ik al enorm bewust en gezond at, bleken er toch genoeg aandachtspunten te zijn, waar ik zelf nooit bij stil had gestaan. Ik ben zelfs zo enthousiast geworden door Ilona en de positieve uitwerking die de training op mij heeft, dat ik afgelopen week ook begonnen ben met de bootcamp training. Een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen samen met een hele leuke groep verschillende type mensen.
Sinds de korte tijd dat ik train bij Van Schaik Personal Training voel ik me veel fitter, vitaler en ben ik echt sterker geworden. Ik merk en zie dat ik strakker in mijn vel zit En dat al binnen een paar weken tijd.
Kortom een korte training maar met groot effect en daarbij ook nog erg gezellig!"

Lees meer
Kim Naninck

Trainen ondanks klachten met middenrif

"Ik wilde graag gespierder worden vanwege mijn zittende beroep. Ik heb helaas problemen met mijn middenrif waardoor niet iedere training voor mij geschikt is. Albert en Ilona hebben mij geweldig begeleid bij het vinden van een effectief sportschema waar ik erg blij mee ben. We kijken goed naar wat ik wel en niet kan, zonder druk maar wel met voldoende uitdaging. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn grenzen op een gezonde manier heb verlegd."
Lees meer
Caroline Willems

Gewicht reductie en creëren/ aanleren van gezonde leefstijl

Creëren van de nodige beweging d.m.v. een zeer gevarieerd aanbod in beweging

"Ik was er wel van overtuigd dat paar keer per week sporten goed en ook noodzakelijk was. Maar als je zelf gaat sporten zijn er voor mij veel te vaak redenen om dat nu net te annuleren daar andere zaken snel belangrijker lijken. Met Van Schaik Personal Training heb ik dwangmiddel om elke keer toch te gaan. Daarnaast zorgen zij ook voor een variatie in het sporten waardoor het ook van moeten naar mogen kantelt."
Lees meer
Cornelis van Vlastuin

In balans brengen van gezonde leefstijl en aanleren hoe ze dit zelfstandig vol kan houden

"Personal training gedaan bij Albert. Er wordt samen met jou gekeken wat jou doel is. Wordt zeer afwisselend gesport waardoor het leuk blijft. Beantwoord altijd netjes je vragen. Je wordt als persoon behandeld en niet als nummer. Wanneer je het even niet meer ziet zitten dan is Albert voor je om je weer te motiveren. Geen moment spijt van gehad. Ik sport nu 3x per week in de sportschool en dat had ik voor heen nooit gedurfd, bang dat ik een les niet vol kon houden. En nu ben ik zeker niet de minste. En ik vind het leuk super ook!!!!!"
Lees meer
Petra Sündermann

In balans brengen van gezonde leefstijl en aanleren hoe ze dit zelfstandig vol kan houden

"Door vele blessures waardoor ik steeds weer moest stoppen met sporten, heb ik op een dag Van Schaik Personal Training benaderd. Ik wilde niet alleen meer in shape komen en in spierkracht toenemen maar ook mijn lifestyle verbeteren. Op basis van die wensen heb ik met Albert mijn doelstellingen geformuleerd en een voeding- en trainingsprogramma samengesteld. Zijn coaching voor, tijdens en na de training is professioneel en doeltreffend. Zijn persoonlijke begeleiding beviel me erg goed en ik kan Albert (en team van Schaik) dan ook van harte aanbevelen.
Door hun enthousiasme zijn mijn ogen geopend en ben ik zelf met de opleiding (Fitvak A) begonnen. Ook hierin ben ik door zowel Albert als Ilona super relaxed begeleidt! Dank je toppers!"

Lees meer
Liesbeth Maagdenberg

Creëren en aanleren gezonde leefstijl

In 2013 ben ik in contact gekomen met Albert van Van Schaik PT. Tijdens het intakegesprek hebben we mijn persoonlijke doelen besproken en een plan gemaakt hoe we dit gaan realiseren. Hierbij hebben we zowel gekeken naar sport, als ook mijn voeding en levensstijl. Aan de hand hiervan zijn we intensief aan de slag gegaan.
Het resultaat is dat ik nu een stuk gezonder, fitter, gespierder en actiever ben. Daarbij is na hard werken bijna 20 kg vet verdampt. Omdat gezondheid en sport nu een levenstijl is geworden, blijf ik zonder moeite op peil. Zo af en toe hebben Albert en ik een afspraak om de situatie te evalueren, de stok achter de deur te houden, en van hun deskundigheid gebruik te maken. Vanaf het begin af aan heeft Van Schaik geen gouden bergen beloofd maar een realistische verwachting. Met hun hulp is dit resultaat blijvend neergezet en ook een goede verhouding tussen geest en lichaam. Daarom zal ik iedereen aanbevelen om sowieso een keer kennis te maken en je laten te informeren wat het voor jou betekenen kan."

Lees meer
Bertjan de Kievid

Contact met Van Schaik Personal Training

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u meer weten over onze aanpak? Stuur ons vrijblijvend een mailtje op info@vspt.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan Albert

U kunt mij bereiken via het onderstaande formulier of bel mij op 06 - 38 31 95 92.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht / vraag

loading

Creëer met onze personal training en unieke coaching blijvend resultaat