Bootcamp Renswoude

Bootcamp, dat is met een gemotiveerde groep en professionele trainer een uur intensief bewegen en trainen in de buitenlucht. Samen werkt u aan uw conditie, kracht, snelheid, coördinatie, balans, lenigheid en gewicht. Voor een fit lijf en voor een actieve en vitale leefstijl.

Bootcamp: uitdagend en gevarieerd programma

Bootcamp is uitdagend en afwisselend. Wij zorgen voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma van rennen, springen, push-ups, squats, lunges, buikspieroefeningen en dergelijke. Daarbij maakt u grotendeels gebruik van uw eigen lichaamsgewicht als weerstand. Voor de afwisseling of om te verzwaren werken we ook regelmatig met TRX, Kettlebells, Slamballen en andere fitnessmaterialen.

Doelgericht, planmatig

Een Bootcamp is niet vrijblijvend. Althans: niet bij Van Schaik Personal Training. Bij ons wordt getraind met een duidelijk doel voor ogen. We gaan samen de uitdaging aan om resultaten te boeken. Dat vraagt om commitment van u en van ons. Samen gaan we ervoor. Gemotiveerd, doelgericht en planmatig. Want wie een concreet doel voor ogen heeft, heeft een plan nodig en een planning.

Voor wie?

Bootcamp is geschikt voor (bijna) iedereen. Elke deelnemer traint op zijn of haar niveau.

Gratis proefles?

Spreekt bootcamp u aan? Wilt u ervaren hoe heerlijk het is om buiten te sporten? Om samen met anderen aan uw doelen te werken? Meld u dan aan voor een gratis proefles! Medische bijzonderheden? Laat dit eerst even aan ons weten.

Contact met Van Schaik Personal Training

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u meer weten over onze aanpak? Stuur ons vrijblijvend een e-mail op info@vspt.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Schrijf je nu in en Bootcamp de hele maand september GRATIS mee!

Locaties en tijden

Van Schaik Personal Training verzorgt bootcamps in Renswoude.
Wij vertrekken standaard vanaf de volgende locatie:

Renswoude
Voetbalvereniging Renswoude
De Hokhorst 5
3927 GX Renswoude
(achter veld 2) 

Maandag van 20:00 – 21:00 uur

Tarieven
€20,- per maand (maandelijks opzegbaar)

Let op! Onze bootcamp is geheel gratis voor deelnemers Personal Training en/of Bodytec.

Creëer met onze personal training en unieke coaching blijvend resultaat