Bodytec training

Bodytec training: korte, intense full body workout

Weinig tijd of geen zin om uren in de sportschool door te brengen? Of heeft u fysieke beperkingen waardoor u niet kunt sporten? Dan is bodytec dé oplossing voor u:

 • Uw sportprestaties verbeteren;
 • Energieker en fitter worden;
 • Afvallen;
 • Spiermassa opbouwen;
 • Revalideren van een blessure;
 • Een strakker lichaam krijgen (body contouring);
 • Uw bindweefsel verstevigen;
 • Ondanks een lichamelijke beperking trainen;
 • Een disbalans in de spieren verhelpen;
 • Gezondheidsklachten verminderen (o.a.  rug- en nekklachten);
 • Een betere huid;
 • Cellulite verminderen;

Dan is Bodytec een uitkomst voor u.

Bodytec is een korte, maar zeer krachtige en effectieve full body workout waarbij elektrische impulsen de spieren stimuleren en versterken. Alle spieren, dus ook de dieperliggende die normaal gesproken lastig te trainen zijn. Zo traint u 90% van uw spieren. Een Bodytec training van 20 minuten komt ongeveer overeen met 3 uur krachttraining. Bodytec garandeert snel en waarneembaar resultaat.

Miha Bodytec

Bodytec is afkomstig uit de topsport. Fysiotherapeuten maken ook graag gebruik van deze effectieve trainingsvorm. Bodytec wordt onder andere ingezet voor herstel na een blessure en bij revalidatie. De methode maakt dankbaar gebruik van moderne techniek en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Elektrostimulatie

De elektrostimulatie zorgt voor een effectieve prikkel. Samen met uw trainer bepaalt u welke intensiteit u aan kunt. En welke spiergroepen extra getraind worden, of welke juist ontzien. Daarbij is het natuurlijk van belang dat u goed naar uw lichaam luistert.

Lichamelijke beperking?

Kunt u door een fysieke beperking (een deel van) uw lichaam niet trainen? Dan versterkt u met hulp van de Bodytec toch uw spiermassa. Daardoor raakt uw lichaam weer beter in balans.

Uiterlijke effecten

Doordat alle grote spiergroepen gelijktijdig worden geactiveerd en gestimuleerd, zorgt Bodytec voor een betere stofwisseling en reguleert de trainingsmethode uw gewicht. Krachtige spierinspanningen stimuleren de aanmaak van collageen. Dat heeft een positief effect op de doorbloeding van uw huid.
U krijgt een strakkere huid en eventuele cellulitis neemt af.

Blijvend resultaat

Bodytec training is een zeer effectieve full body workout. Natuurlijk bereikt u een blijvend resultaat uitsluitend in combinatie met een goede balans in beweging, voeding en ontspanning.

Uitgesloten voor:

Zwangere vrouwen en dragers van een pacemaker.

Let op! Voor een Bodytec training heeft u speciale onderkleding nodig. De kosten voor een set onderkleding bedragen € 39,95.

Meer weten over Bodytec?

Neem contact op en vraag ons gewoon alles wat u wilt weten. We vertellen u graag meer!


Ja, ik wil een gratis Bodytec training

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan Albert

U kunt mij bereiken via het onderstaande formulier of bel mij op 06 - 38 31 95 92.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht / vraag

loading

Creëer met onze personal training en unieke coaching blijvend resultaat