Personal trainer Ede

Personal trainer Ede als zoekwoordcombinatie ingetikt? Dan is het goed om te weten dat u vanuit Ede in een kwartiertje ook bij Van Schaik Personal Training bent, gevestigd in Renswoude. De prachtige natuur daar leent zich perfect voor tal van uitdagende en sportieve buitenactiviteiten. Samen met de mogelijkheden die Van Schaik ook in de sportaccommodaties biedt, een garantie voor een aantrekkelijk, variërend en effectief programma.

Waarom een personal trainer Ede (of in Renswoude)?

Mogelijk zoekt u een personal trainer Ede omdat u al klachten of gezondheidsproblemen hebt. Of wilt u preventief aan uw gezondheid werken? Misschien bent u atleet en wilt u gericht uw sport specifieke prestaties verbeteren. In alle gevallen is Van Schaik Personal Training de goede keuze als u gemotiveerd bent om resultaten te behalen.

Blijvende resultaten

Zodra u gaat ervaren hoe goed u zich kunt voelen, wordt het makkelijker om tijd vrij te maken voor sport. Om actief aan uw gezondheid, energie en stressniveau te werken. Niet voor even maar als vanzelfsprekend onderdeel van uw leefstijl, een voorwaarde voor blijvende resultaten. Van Schaik, uw personal trainer Ede, biedt u een stevig steuntje in de rug, en leert u het resultaat ook zelfstandig te behouden.

Compleet leefstijlprogramma

Wie gaat sporten ervaart vaak ook de behoefte om beter en verantwoorder te eten. En omgekeerd: als je gezonder gaat leven, raak je gemotiveerd om meer te gaan bewegen. Veranderingen in uw leefstijl ondersteunen u in het behalen en behouden van uw sportresultaten. Daarom besteden we ook aandacht aan zaken als verantwoorde voeding.

Afwisselend programma op maat

Voor we een traject starten, bespreken we eerst een aantal zaken. Welke doelstelling(en) hebt u voor ogen? Hoe staat het met uw gezondheid? Wat verwachten we van elkaar? Vervolgens zoeken we naar activiteiten en vormen van sport die u leuk vindt en die bij u en uw doelen passen. We zorgen voor een programma op maat dat ervoor zorgt dat u samen met de personal trainer resultaatgericht, maar met plezier werkt aan uw gezondheid.

Meer weten?

Overtuigd dat uw personal trainer Ede in Renswoude is te vinden? Of hebt u nog vragen? Stuur ons vrijblijvend een e-mail op info@vspt.nl, of ga naar contact.


Ga naar contact

Stel uw vraag

Stel uw vraag aan Albert

U kunt mij bereiken via het onderstaande formulier of bel mij op 06 - 38 31 95 92.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht / vraag

loading

Creëer met onze personal training en unieke coaching blijvend resultaat